Οι... «θαυματοποιοί» του Ελληνικού ποδοσφαίρου και η ΑΣΑ!

ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Η μάχη για την κορυφή της φετινής…. “οπερέτας” που λέγεται super league 2, κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχει πλέον πάρει συγκεκριμένο δρόμο και έλαβε τέλος. Η Βασίλισσα της καρδιάς μας δεν χάνει την πρωτιά ούτε αν γίνει… τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! Θα την περιμένει πιθανότατα ο Κομπότης από τον άλλο όμιλο στο μπαράζ κι εκεί θα δούμε ποιος από τους δύο θα είναι ο πιο νταλαβερτζής!

Το διακύβευμα για την Αναγέννηση απο δω και στο εξής, αρχής γενομένης από το πολύ μεγάλο παιχνίδι που γίνεται αύριο με την ΑΕΛ, είναι η 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρέπει να την παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το γόητρο αλλά και με την ουσία.

Καταρχήν ζούμε στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” όπου κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει. Ποιος μας λέει ότι δεν μπορεί να καθίσει πάλι καμια αναδιάρθρωση ή κανένα σχέδιο απ’ αυτά τα… μαγικά που κάνουν συχνά – πυκνά οι θαυματοποιοί του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της πολιτείας;

Ποιος μπορεί με βεβαιότητα να αποκλείσει ο,τιδήποτε; Οπότε η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Να μην ξεχνάμε πως η 2η θέση στο τοπικό είναι αυτή που μετά τη διακοπή για την πανδημία και μιά σειρά από… αναδιαρθρωτικές καραμπόλες, έφερε την ομάδα εδώ που είναι σήμερα!

Αν ήταν τρίτη στη βαθμολογία τη στιγμή που αποφασίστηκε η αναστολή της αθλητικής δράσης λόγω κορωνοϊού, δεν θα ζούσαμε τίποτα απ’ όλα όσα καταπληκτικά έγιναν πέρσι και φέτος! Πολύ πιθανό να συνέβαινε το ίδιο αν ήταν στην πρώτη θέση, διότι θα έβγαινε στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν θα είχαμε την αλλαγή στα διοικητικά!

Από κει και πέρα και τίποτα να μη γίνει, η 2η θέση θα παίξει σημαντικό ρόλο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι άλλο πράγμα να τερματίζεις κάπου στη μέση και άλλο μία θέση πίσω από τον πρωταθλητή. Δείχνει προς όλες τις κατευθύνσεις τις φιλοδοξίες σου για το νέο πρωτάθλημα!

Παλεύουμε, λοιπόν, με την ίδια ένταση και διάθεση για να ξεπεράσουμε στη βαθμολογία τη Λάρισα. Καθόλου εύκολη υπόθεση φυσικά η προσπάθεια αλλά όχι ακατόρθωτη. Πολλά θα κριθούν από το αυριανό μεγάλο ντέρμπι.

Τώρα για το άμεσο αλλά και μακροπρόθεσμο μέλλον της Αναγέννησης και για το αν υπάρχουν οι προοπτικές να συνεχίσει σ’ αυτή την πρωταγωνιστική διαδρομή που έχει χαράξει φέτος, από δύο πράγματα θα εξαρτηθούν:

Από τη διάθεση του Παπαδημητρίου και όσων τον στηρίζουν να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα, αλλά και από το αν η ομάδα κατορθωσει να δρομολογήσει τις διαδικασίες για να φτιάξει το δικό της γήπεδο!

Ναι, το γήπεδο, για το οποίο άνοιξε ο δρόμος πριν τρία χρόνια, αλλά που τελευταία δεν έχουμε εξέλιξη και φαίνεται να έχει βαλτώσει.

Αν το κυνηγήσει με θέρμη η σημερινή διοίκηση και πετύχει τη δρομολόγησή του η Αναγέννηση μπορεί να πρωταγωνιστεί για χρόνια!

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

 Άστραψε και βρόντηξε” ο Λεουτσάκος τόσο με τα τεστ κορωνοϊού όπου προανήγγειλε αυστηρούς ελέγχους με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, όσο και για τις θέσεις ανόδου στο νέο πρωτάθλημα. Από τον τρόμο τους οι… παγαμπόντηδες της κατηγορίας και γενικώς του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουν δύο νύχτες να κοιμηθούν!

Κάτωχροι με γουρλωμένα μάτια κοιτάζουν συνεχώς την εξώπορτα μην τύχει και εμφανιστεί κανα… συνεργείο που θα τους ελέγξει αν έκαναν πραγματικά τεστ! Πιο πολύ απ’ όλους τρέμει ο βασιλιάς του παγκόσμιου χοτ ντογκ και νυν επενδυτής της Καβάλας Αλεξανδρος Χαντιτάγκης!

Μαζί έχασαν τον ύπνο τους και οι “κλικαδόροι” της super league 1 που έκαναν “κλειστό κλαμπ το πρωτάθλημα ώστε να υποβιβάζεται ένας και οι άλλοι απο κάτω ας κόψουν το λαιμό τους.

Πάνε όμως αυτά που ήξεραν, τελείωσαν!  Αναλαμβάνει δράση ο πρώην επενδυτής του Αχαρναϊκού και νυν θεματοφύλακας των συμφερόντων των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας. Ο τιτάνας αυτός της διοίκησης, ο άμεμπτος τροβαδούρος του δικαίου. Οπότε, γυρίστε πλευρό και κοιμηθείτε ήσυχοι! Του χρόνου μπορεί να μη βγαίνει ούτε ένας από τη super league 2!!!

—————————–

«Το μέλλον σου θα είναι καλό αν τακτοποιήσεις καλά το παρόν»

Ισοκράτης, αρχαίος ρήτορας