«Όλα τα γήπεδα στην Καρδίτσα μέχρι την Τρίτη θα έχουν απινιδωτές»

Δήλωσε στο «ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ» ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Αλέξης Σφήκας

 Χωρίς αγωνιστική δράση κι αυτή την εβδομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα, σε Α’, Β’, Γ’ Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όπως και των Υποδομών της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με την έλλειψη απινιδωτών στα γήπεδα της περιοχής, μετά το θλιβερό περιστατικό στην περιοχή μας.

Μετά και την οδηγία της ΕΠΟ ότι δεν θα γίνεται παιχνίδι σε κανένα ερασιτεχνικό γήπεδο και χωρίς ιατρική παρουσία, πολλές Ενώσεις έσπευσαν να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Μεταξύ αυτών φυσικά και η δική μας ‘Ενωση, η οποία σε συνεννοηση με τους Δήμους που έχουν και την ευθύνη για την ύπαρξη απινιδωτών στα γήπεδα, προχωρούν στην προμήθειά τους.

‘Ηδη ο Δήμος Παλαμά το έχει κάνει και τα γήπεδα είναι καλυμμένα, στη φάση της προμήθειας και παράδοσης είναι επίσης ο Δήμος Καρδίτσας (μέχρι την Τρίτη) και Μουζακίου (θα έρθουν σήμερα) και στο αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη,οι Δήμοι Σοφάδων (που έχει αρκετά Σωματεία υπό την ευθύνη του) και Πλαστήρα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξανδρο Σφήκα, τόνισε ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει λυθεί το θέμα:

«Μέχρι την προσεχή Τρίτη θα έχει λυθεί το θέμα και όλα τα γήπεδα στα οποία παίζεται ποδόσφαιρο θα προμηθευτούν απινιδωτές προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στη συνέχεια. Υπάρχει και η ρητή ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι δεν θα γίνεται παιχνίδι σε κανένα γήπεδο αν δεν υπάρχουν απινιδωτές .

Νομίζω ότι κανείς δεν παίζει με τα θέματα υγείας και θα πρέπει να τελειώνουμε το συντομότερο μ’ αυτό, στο οποίο είμαστε κάθετοι. Τώρα όσον αφορά την εικόνα που έχουμε είναι ότι οι Δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου θα έχουν απινιδωτές και τα γήπεδα θα είναι καλυμμένα.

Ο Παλαμάς το έχει φροντίσει, απομένει ο Σοφάδων που πιστεύω ότι και εκεί το θέμα θα επιλυθεί».

Δ.Φ.