Ολοκληρώνεται η μελέτη αποκατάστασης για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαμά

Σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση της μελέτης αποκατάστασης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά και παράλληλα η σύνταξη του προϋπολογισμού για το κόστος αποκατάστασης των ζημιών στο σχολείο του Κοσκινά.

Τη συγκεκριμένη ενημέρωση παρείχαν ο υπεύθυνος μηχανικός της ΚΤΥΠ και ο Δήμαρχος Παλαμά σε συνάντηση που είχαν με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων. Να θυμίσουμε ότι οι δύο σχολικές μονάδες του Δήμου Παλαμά επλήγησαν από τον σεισμό του Δαμασίου το Μάρτιο του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπακάσης, υπεύθυνος για την Θεσσαλία μηχανικός του ενιαίου κατασκευαστικού φορέα του Ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές ΚΤΥΠ. βρέθηκε τη Δευτέρα στον Δήμο Παλαμά, προκειμένου να επισκεφθεί με τον Δήμαρχο κ. Γ. Σακελλαρίου τα σχολικά συγκροτήματα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τον σεισμό.

Η ενημέρωση που παρείχαν ήταν ότι για το 1ο Δημοτικό Παλαμά σύντομα θα είναι έτοιμη η μελέτη στατικής επάρκειας, γεγονός που θα καταστήσει πλήρη την μελέτη αποκατάστασης.

Αναλυτικότερα στην έντυπη μορφή του Νέου Αγώνα.