Ολοκληρώθηκε μία πετυχημένη σεζόν για τον ΓΣ Σοφάδων

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, ολοκλήρωσε το προηγούμενο Σάββατο ο ΓΣ Σοφάδων.

Η τοπική ομάδα νίκησε εύκολα τον Πρωτέα Γρεβενών (98-64) και κατετάγη στην 7η θέση του ομίλου της. Μια πετυχημένη σεζόν- ορόσημο για το σύλλογο στην πρώτη του μάλιστα συμμετοχή σ’ αυτό το επίπεδο και σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Με ανακοίνωσή του ο ΓΣ Σοφάδων κάνει μία αποτίμηση της περιόδου:

«Μια χρονιά δύσκολη , μια χρονιά ορόσημο για τον Γ.Σ. Σοφάδων έκλεισε χθες απόλυτα επιτυχημένη κατακτώντας την 7η θέση στο πρωτάθλημα της National league 1 (Β Εθνική) .

Σε μια αγωνιστική σεζόν, στην οποία η ομάδα μας χρησιμοποίησε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα ως έδρα της και εφτά διαφορετικά για να κάνει τις προπονήσεις της, η διοίκηση ,οι προπονητές και οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτούς φέρνοντας ως αποτέλεσμα την εύκολη παραμονή, τις εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία, αλλά πάνω απ’ όλα την κλήση στην Εθνική ομάδα U20 πέντε παικτών που φορούν την φανέλα του Γ.Σ.Σ., έχοντας των μικρότερο μέσο όρο ηλικίας.

Η αδυναμία χρήσης της φυσικής μας έδρας λόγω της θεομηνίας Daniel κόστισε σε χορηγούς και εισιτήρια, κόστισε σε ένα σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων και σε μια κανονικότητα που όλοι μας πιστεύουμε ότι θα οδηγούσε σε μια πιο υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Με τη διοίκηση να δημιουργεί ένα περιβάλλον ασφάλειας παρά τις αντιξοότητες, ο coach Κακλαμάνος, οι συνεργάτες του και οι παίκτες , με καθημερινή δουλειά και πολλές ώρες στα παρκέ των γηπέδων της Θεσσαλίας βοήθησαν ώστε ο Γ.Σ. Σοφάδων να αναδεικνύεται σε άξιο πρεσβευτή του Δήμου μας σε όλη την χώρα.

Το επόμενο διάστημα και σε αναμονή της αποκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας, οι διοικούντες των σύλλογο θα κινηθούν για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου».