Οποιος νομίζει ότι τα έχει δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχεται πάντα η στιγμή που διαψεύδεται παταγωδώς!

Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο που ξεπερνά τα προηγούμενα!

Στον εξ αναβολής αγώνα της Αναγέννησης στην Καβάλα (όπου ταξιδεύει για τρίτη φορά φέτος!) οι αρμόδιοι όρισαν διαιτητή τον Βουρνέλη ο οποίος διήυθυνε το ματς του πρώτου γύρου και δεν είχε καταλογίσει δύο πέναλτι υπερ των “κιτρινόμαυρων”, ενώ με την προκλητική διαιτησία του προκάλεσε έκρηξη οργής στο Στάδιο (ΦΩΤΟ)!

Αυτόν, λοιπόν, τον ρέφερι θεώρησαν σκόπιμο να ορίσουν για το παιχνίδι της Τετάρτης οι υπεύθυνοι της Επιτροπής Διαιτησίας!!!

Το γεγονός προκάλεσε και την ανακοίνωση της Αναγέννησης η οποία τονίζει:

«Τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ. Στους ορισμούς διαιτητών για την αυριανή αναμέτρηση στην Καβάλα διαπιστώσαμε πως ορίσθηκε εκ νέου ο κύριος Βουρνέλης, ο οποίος είχε κληθεί να διευθύνει και την μεταξύ μας αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Για όσους δε το γνωρίζουν ή δε το θυμούνται ο κ.Βουρνέλης είχε «κλείσει» τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, ενώ η διαιτησία του ήταν προκλητική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γεγονός που μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε εκείνη λοιπόν την ανακοίνωση ζητήσαμε από τους αρμοδίους να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μας αλλά και στον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών μας, κάτι το οποίο δε δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Κύριοι έστω και την ύστατη στιγμή κρατήστε τα προσχήματα και αλλάξτε τον ορισμό της αυριανής αναμέτρησης. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια.

Περιμένουμε να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Φυσικά η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ήδη καταθέσει έγγραφο στη ΚΕΔ, ζητώντας να αντικατασταθεί ο κ.Βουρνέλης.

Σεβαστείτε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να το βλέπουμε να εξελίσσεται.