Αν πραγματοποιηθεί τέτοιας εμβέλειας μεταγραφή στην Αναγέννηση δεν θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη στην ιστορία της, αλλά και από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει στη δεύτερη εθνική κατηγορία διαχρονικά!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportfm οι “κιτρινόμαυροι” τις τελευταίες ημέρες και μετά την αίσια κατάληξη της σπουδαίας μεταγραφής με τον Σίτο Ριέρα έχουν ανοίξει δίαυλο επαφής με τον Σαφίρ Ταϊντέρ, πρώην άσο της Ιντερ!!!

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά της Καρδιτσιώτικης ομάδας, άρα η πληροφορία που δημοσίευσε το συγκεκριμένο σαϊτ έχει βάσει.

Το κατά πόσο είναι εφικτό να υλοποιηθεί μια τέτοια επιδίωξη είναι κάτι που θα το δούμε προσεχώς, αλλά μόνο και μόνο ότι η ομάδα βάζει τέτοιο στόχο λέει πολλά για τις προθέσεις που υπάρχουν για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sportfm αναφέρει:

«Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της Super League 2 προσπαθεί να κλείσει η Αναγέννηση Καρδίτσας, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον άλλοτε παίκτη της Ίντερ, Σαφίρ Ταϊντέρ!

Ο 30χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη γαλλική Γκρενόμπλ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπολόνια. Έπειτα μεταγράφηκε στην Ίντερ με το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων, από όπου πήγε δανεικός στη Σαπυθάμπτον.

Ακολούθησε νέος δανεισμός του στην Μπολόνια, με τους «ροσομπλού» στη συνέχεια να τον αγοράζουν έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Στη συνέχεια μετακόμισε στο MLS για το Μόντρεαλ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αλ Αΐν.

Μένει να δούμε αν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται κι ενώ έχει ήδη αποκτηθεί ο Σίτο Ριέρα»