Παιχνίδι αγάπης και εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας (φωτο)

Μήνυμα ότι οι άνθρωποι με αναπηρία και ιδίως τα παιδιά, μπορούν να κάνουν τα πάντα με τη δύναμη της ψυχής τους, έστειλε σήμερα Κυριακή (3/12) το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» Καρδίτσας με όμορφες δράσεις που διοργάνωσε τιμώντας την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας.

Η ομάδα μπάσκετ του ΚΔΑΠ, υποδέχθηκε στο παλιό κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρδίτσας το σωματείο καλαθοσφαίρισης ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ και την ομάδα του ΑΣΚ. Πέρα από τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας, ο φιλανθρωπικός αγώνας είχε ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού «make a wish» που κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών.

Στις σημερινές δράσεις συμμετείχαν χορευτικά τμήματα του Κδαπ Παλαμά με το τραγούδι WE ARE FAMILY, και τα δύο τμήματα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Με τις εκδηλώσεις στο παλιό κλειστό ολοκληρώθηκε ένα τριήμερο γεμάτο δράσεις για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. Την Παρασκευή ομάδα παιδιών του ΚΔΑΠ συμμετείχε σε εκδηλώσεις στο ΕΠΑΛ Παλαμά με πολλές αθλοπαιδιές, face painting κλπ, ενώ την ίδια ημέρα παρέστη στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας.