Μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες η Αναγέννηση επιστρέφει την προσεχή Τρίτη στο… σπίτι της και ο κόσμος της Καρδίτσας ετοιμάζεται να της επιφυλάξει μια θερμότατη υποδοχή!

Το μεγάλο ματς με τον ΠΟΤ Ηρακλή που διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2 και σε μια συγκυρία που βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” έναν μόλις βαθμό μακριά από την κορυφή, κινητοποιεί τους φιλάθλους που αναμένεται να έχουν εντυπωσιακή παρουσία!

Η διοίκηση της Αναγέννησης εξέδωσε δελτίο τύπου για τον τρόπο που μπορεί ο κόσμος να προμηθεύεται τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι.

Αναλυτικά αναφέρει:

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου (14:45) η ομάδα μας υποδέχεται τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω προπώλησης η οποία θα γίνεται μόνο μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής μέρες και ώρες.

• Παρασκευή 30/12 (10:00-14:00 και 18:00-21:00)
•  Σάββατο 31/12 (10:00-16:00)
• Δευτέρα 2/1 (10:00-21:00)
• Τρίτη 3/1 (9:00-11:00)

Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα (3/1) θα λειτουργήσουν από την 13:00 έως και την έναρξη του.
Για το παιχνίδι με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή ορίσθηκε γενική είσοδος 15€!
Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.
Όλοι μαζί μια γροθιά μια φωνή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.»

ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ
Να υπενθυμίσουμε πως στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε η μετακίνηση φιλάθλων του ΠΟΤ Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο.

Ετσι θα παραχωρηθεί από πλευράς Αναγέννησης το πέταλο με ειδικό εκδοτήριο για να μπορούν όσοι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας έλθουν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Μετά από πολύ καιρό θα έχουμε δηλαδή ένα παιχνίδι στο Στάδιο με φιλάθλους και της φιλοξενούμενης ομάδας.