Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου με προσωπική του δήλωση αναφέρθηκε στην απαράδεκτη προκήρυξη της super league σχετικά με τις θέσεις υποβιβασμού και ανόδου.

Μάλιστα κατέστησε σαφές πως αν η ΕΠΟ δεν αποφασίσει ν’ ανεβαίνουν οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες της super league 2 απευθείας, θα ακολουθήσει το παράδειγμα της διοίκησης της Βέροιας και της οικογένειας Μπίκα και θ’ αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαδημητρίου:

«Αναλαμβάνοντας τα ηνία της Αναγέννησης ο πρωταρχικός μου στόχος ήταν η ομάδα της πόλης μου να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Όταν τα καταφέραμε και προβιβαστήκαμε στη Super League 2 σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές με μηδαμινά έσοδα, δημιουργήσαμε μια ομάδα που οι στόχοι της ήταν πρωταγωνιστικοί. Εν τέλει όλοι μας γίναμε μάρτυρες μιας πεντακάθαρης ποδοσφαιρικής αδικίας. Την οποία αδικία οι ομάδες της Super League 1 θέλουν να επαναλάβουν και τη νέα σεζόν, επισφραγίζοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως η ανώτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας τείνει να γίνει κλειστή.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις και αν το αργότερο μέχρι την Τρίτη (19/7) η ΕΠΟ και ο Πρόεδρος κ. Μπαλτάκος δε λάβουν απόφαση να ανεβαίνουν απευθείας τουλάχιστον οι πρωταθλητές των δύο ομίλων θα ακολουθήσω το παράδειγμα της οικογένειας Μπίκα και θα αποχωρήσω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάζω τα χρήματα που με κόπο βγάζω από τις επιχειρήσεις μου σε αυτό το ποδόσφαιρο.

Αισθάνομαι πως τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν με αντιπροσωπεύουν πάνω απ’ όλα ως άνθρωπο αλλά και ως παράγοντα.

Θέλω να πιστεύω πως έστω και την ύστατη στιγμή θα διορθωθεί αυτή η κατάφορη αδικία εις βάρος των ομάδων της Super League 2 και αυτό το ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα θα αναζωογονηθεί και πάλι».

Με τιμή
Παπαδημητρίου Δημήτριος
Πρόεδρος ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας