Παρέδωσε και ο Δήμος Μουζακίου απινιδωτές στην ΕΠΣΚ

Μετά το Δήμο Καρδίτσας και ο Δήμος Μουζακίου κάλεσε τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΚ για να παραδώσει τους απινιδωτές που προμηθεύτηκε για την εγκατάστασή τους στα γήπεδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Μουζακίου αναφέρει:

Απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας παρέδωσε στις έξι ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Μουζακίου ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρίας Καραμπέκου, των Αντιδημάρχων κ. Αποστολίας Αγγελάκη, κ. Γιώργου Φούντα, κ. Γιώργου Παπακώστα, του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας κ. Αλέξανδρου Σφήκα, του Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργου Κρανή και του Αρχιδιαιτητή κ. Ανδρέα Στάθη.

Πρόκειται για τις ομάδες του Μουζακίου, του Μαυρομματίου, του Αγναντερού, της Κρανιάς, της Μαγούλας και της Γελάνθης, των οποίων εκπρόσωποι παρέλαβαν τους απινιδωτές στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τη Δημοτική Διοίκηση.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Θ. Στάθης επισήμανε: «Μετά την πρόσφατη ανείπωτη τραγωδία στο Μαυρομμάτι, όπου στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος θρηνήσαμε την αβάσταχτη απώλεια ενός 20χρονου αθλητή μας, ανταποκριθήκαμε άμεσα στην αγωνιώδη έκκληση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Έτσι, ο Δήμος Μουζακίου προχώρησε στην προμήθεια 6 απινιδωτών προκειμένου να καλυφθούν το γρηγορότερο οι ανάγκες των τοπικών σωματείων, τους οποίους και παραδώσαμε στις ομάδες για να τους αξιοποιήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Δημοτική αρχή αφουγκράζεται πάντα τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των συνδημοτών μας και κάνει ότι μπορεί για να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις, ειδικά όταν αφορούν την προστασία της ανθρώπινης ζωής».