Παρουσίαση του βιβλίου «1821-2021: 200 Χρόνια η Ελλάδα στον κόσμο» στην Καρδίτσα (φωτο)

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για το τρίτομο συγγραφικό έργο του Ανδρέα Καραμπινά

To σημαντικό τρίτομο πόνημα του Καρδιτσιώτη συγγραφέα Ανδρέα Καραμπινά παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου.

Το έργο του κ. Καραμπινά που φέρει τον τίτλο «1821-2021. 200 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μέσα απ’ αυτό ο συγγραφέας παρουσιάζει τα επιτεύγματα των Ελλήνων, τί μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση ακόμη και στις μέρες, αλλά και τα λάθη στα οποία υπέπεσαν από τα οποία θα πρέπει να διδαχθούν οι σημερινές γενιές.

Οι τρεις αυτοί τόμοι είναι αποτέλεσμα πολυετούς συγγραφικής προσπάθειας, γραμμένοι σε απλή γλώσσα και απευθύνεται στο κοινό που αγαπά την ιστορία.

Το τρίτομο έργο «1821-2021. 200 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο «Κιέριο» παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου και πολιτών που έσπευσαν να συγχαρούν τον κ. Καραμπινα. Στην εκδήλωση το βιβλίο παρουσίασαν μεταξύ ο Αντώνης Α. Αντωνίου Διδάκτορας Οικονομικής Ιστορίας Paris 1-Sorbonne, η Γεωργία Λ. Γιώτα φιλόλογος – ποιήτρια. Ποιήματα απήγγειλε η εκπαιδευτικός Ντίνα Θ. Μερεντίτη. Η Κατερίνα Σταθοπούλου συντόνιζε την παρουσίαση.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών