Με όλη την επισημότητα που αρμόζει στην περίσταση, σε μία πολύ όμορφη και γιορτινή εκδήλωση, παρουσιάστηκε στον φυσικό του χώρο, στο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης”, ο ΑΣΚ της νέας εποχής!

Ο μπασκετικός οργανισμός της περιοχής μας που έχει πετύχει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την πραγμάτωση του “απαγορευμένου ονείρου”, δηλαδή της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος, έχει ήδη πάρει τη θέση του ανάμεσα στους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας!

Ξεκίνησε το συναρπαστικό του ταξίδι την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ και αναμένεται να δώσει με την παρουσία του πλούσιες συγκινήσεις και όμορφα απογεύματα και βράδια σε χιλιάδες Καρδιτσιώτες στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο στον αγώνα με τον Κολοσσό της Ρόδου.

Το βράδυ της Τρίτης, παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Γιάννη Μπουρούση, σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου με όλη την γνωστή “κυανόλευκη παρούσα”, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που αφορούσε στην παρουσίαση των εμφανίσεων της νέας σεζόν, της ίδιας της ομάδας, καθώς και των χορηγών που υποστηρίζουν με θέρμη την προσπάθεια και στέκονται αρωγοί σ’ αυτό το σπουδαίο εγχείρημα που είναι ήδη σε εξέλιξη.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος, ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλης Σπάνιας και άλλοι επίσημοι που στηρίζουν την προσπάθεια.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μια εντυπωσιακή παρουσίαση των εμφανίσεων όπου οι παίκτες ένας ένας έμπαιναν στο παρκέ με τη φανέλα τους, στη συνέχεια πήραν το λόγο όλοι οι μεγάλοι χορηγοί που εξήραν την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη, ενώ και από την πλευρά του ΑΣΚ εκφράστηκε η ευγνωμοσύνη για την συμπαράσταση.

Για μία ακόμη φορά (όπως και στις προηγούμενες περιόδους) ο ΑΣΚ φρόντισε και μέσω μιας θαυμάσιας εκδήλωσης να καταδείξει την άρτια οργάνωσή του, την εύρυθμη λειτουργία του εντός και εκτός παρκέ και βεβαίως να μας προετοιμάσει για ακόμη καλύτερες ημέρες στη συνέχεια.

Το ραντεβού όλων ανανεώνεται για το Σάββατο αυτή τη φορά για ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Θ.Κ.