Πετυχημένο βραδυνό τεστ στη Βέροια για την ΑΣΑ με ευρεία νίκη (0-4)

Πετυχημένο ήταν το αγωνιστικό τεστ που έδωσε η Αναγέννηση στη Βέροια κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 0-4.

Οι “κιτρινόμαυροι” υπό το φως των προβολέων ουσιαστικά έκαναν την πρόβα τζενεράλε μ’ αυτό το φιλικό, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα και μπαίνουν στα δύσκολα με εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΛ.

Με δεδομένο ότι “χτίστηκε” το ρόστερ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Αναγέννηση δείχνει σιγά – σιγά να πατάει καλά στα πόδια της ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Τα γκολ πέτυχαν ο Μεντιέτα με πέναλτι που κέρδισσε ο Μολίνας (18′), ο Σέντρικ Ομογκουί (43′), ο Εντιαγέ (77′) και ο Μπιώτης (81′).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Βαλενς, Γκόλιας, Θωμαϊ, Αναστασόπουλος, Ουές, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Λούκας, Μεντιετα, Μολινα, Σεντρικ Έπαιξαν ακόμη οι Τσιμόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Νόνης, Βουκάγιοβιτς, Σημαντηράκης, Καρυπίδης, Καραμπάς, Νινικας, Παπαδάκος, Τσέλιος, Πουλιος, Μανουσάκης, Δριτσας, Ντιαγε, Μπιωτης.

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας