Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα Καλά Νερά και στο Πήλιο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 35χρονου. Το μαχαίρωμα είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο, ο άτυχος 43χρονος…

Το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ γειτόνων στα Καλά Νερά στο Πήλιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα 35χρονος μαχαίρωσε 43χρονο γείτονά του και εξαφανίστηκε. Τον 43χρονο πήγε στο Νοσοκομείο η γυναίκα του, ενώ η αστυνομία άργησε να ειδοποιηθεί και τώρα αναζητά τον δράστη που κρύβεται.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες αργά το απόγευμα άρχισαν να λογομαχούν λόγω προσωπικών διαφορών και στη συνέχεια ο 35χρονος μπροστά στον πατέρα του μαχαίρωσε τον 43χρονο γείτονά του – και οι δύο με καταγωγή από την Αλβανία – και εξαφανίστηκε μαζί με τον πατέρα του.

Η σύζυγος του 43χρονου δεν κάλεσε ασθενοφόρο αλλά τον μετέφερε η ίδια στο Νοσοκομείο ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από το νοσηλευτικό ίδρυμα και τώρα αναζητά το δράστη.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το Νοσοκομείο και μετέβησαν άμεσα στο “Αχιλλοπούλειο” προκειμένου να ενημερωθούν από τη σύζυγο του τραυματία για το τι ακριβώς συνέβη. Ο 43χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή: newsit.gr