Πιθανώς το επόμενο διά ζώσης

Να παρέμβει η Κεντρική Ένωση Δήμων (ΚΕΔΕ) ζήτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας κ. Θωμάς Κόντος στην σημερινή τηλεσυνεδρίαση του σώματος, λέγοντας πως δεν μπορεί τα Δημοτικά Συμβούλια να συνεδριάζουν ακόμη με τηλεδιάσκεψη και την ίδια ώρα οι αγώνες να διεξάγονται με τα γήπεδα γεμάτα ή να διοργανώνονται κανονικά φεστιβάλ και συνέδρια.
Σε αυτό συμφώνησε και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, υπογραμμίζοντας πάντως ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι και οι κανόνες. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι πολύ σύντομα θα αλλάξει και το συγκεκριμένο πρωτόκολλα για τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Ομοίως τη συμφωνία του εξέφρασε και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Βασίλης Κρανιάς, λέγοντας μάλιστα ότι ο κορωνοϊός «ακολουθεί» τη διαδρομή και τη χρονική διάρκεια των διακοπών. «Το καλοκαίρι για την τουριστική σεζόν εξαφανίζεται και επανέρχεται το φθινόπωρο. Είναι επιλογή για την αγορά και όχι για την υγεία των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Σπάνιας συμφώνησε με τον Δήμαρχο, εκτιμώντας πάντως ότι κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει δια ζώσης με την αλλαγή των πρωτοκόλλων από 1η Μαΐου.
Κ.Π.