Πλήθος κόσμου και συγκίνηση για το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου

Το τελευταίο αντίο είπαν στον Μίμη Παπαϊωάννου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 81 ετών, φίλοι, άνθρωποι της ΑΕΚ και πλήθος κόσμου.

Από το πρωί της σημερινής ημέρας η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο που έγραψε πολλές χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ένωσης.

Φυσικά οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Συμπαίκτες και αντίπαλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας για να πουν το ύστατο χαίρε σε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και εκπρόσωποι απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου βρέθηκαν και εκείνοι στο Ναό για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μίμη Παπαϊωάννου.

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές είχαμε όταν παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Κώστας Νεστορίδης, Αντώνης Αντωνιάδης και Νίκος Σαργκάνης λύγισαν λέγοντας το δικό τους αντίο στον μεγάλο επιθετικό.

Την ώρα που το φέρετρο που μετέφερε τη σορό του Μίμη Παπαϊωάνου στην τελευταία του κατοικία βγήκε από την εκκλησία όλοι όσοι ήταν εκεί τον αποχαιρέτησαν τραγουδώντας τον ύμνο της ΑΕΚ.

sport24