Τεράστια προβλήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις δημιούργησε η χθεσινή πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης σε μεγάλο τμήμα της Καρδίτσας.

Δεδομένου ότι στη Καρδίτσα η διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε περί τη μία το μεσημέρι και διήρκησε αρκετές ώρες, επιχειρήσεις αντιμετώπισαν σοβαρά ζητήματα, οι οποίες χωρίς ρεύμα δεν μπορούσαν να παρέχουν ομαλά τις υπηρεσίες τους.

Επίσης, αρκετοί κάτοικοι καλούνταν να τα βγάλουν πέρα με ακραίες θερμοκρασίες ελέω καύσωνα, ενώ το ρεύμα ήταν σημαντικό σε άτομα που χρησιμοποιούν συσκευές για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.

Η διακοπή προκλήθηκε ύστερα από βλάβη σε υποσταθμό, με αποτέλεσμα να μείνουν δίχως ηλεκτρικό ρεύμα πλήθος πολιτών. Πολλοί που επικοινώνησαν με τα γραφεία του «Νέου Αγώνα», εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, αφενός για την πολύωρη διακοπή, αφετέρου γιατί δεν είχαν καμία ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μετά από πολύωρη και επίπονη εργασία, πρόχωρησε τελικά στην αποκατάσταση της βλάβης περίπου στις δέκα το βράδυ. Η διακοπή σημειώθηκε κατά τις 1 περίπου χθες το μεσημέρι.