Οι «Πνοές … Ηρώων» επιστρέφουν για δύο έκτακτες παραστάσεις στην όμορφη Αυλή του Θεάτρου «Όψεις» σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στις 8.30 μμ σε σκηνοθεσία- επιλογή κειμένου: Βασιλικής Μακρή.

Πρόκειται για μια παράσταση ωδή στους ένδοξους ήρωες της Επανάστασης του 1821,την ταραχώδη ζωή και το σπουδαίο έργο τους, μας δίνει πολλαπλά μαθήματα που μας βάζουν σε σκέψη και μας γεμίζουν δέος.

Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης (Παύλος Βησσαρίου) η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα (Βασιλική Μακρή) η Μαντώ Μαυρογένους (Μπιάνκα Θέου) «ζωντανεύουν» επί σκηνής, μέσω του Αφηγητή (Γιάννης Σταμούλης) με συνοδεία ζωντανής μουσικής- πιάνου (Γιώτα Καραγιάννη) και οπτικού υλικού, μεταφέροντάς μας τη δίψα για ελευθερία μέσα από τον αγώνα και την αυτοθυσία τους για την Ελλάδα!

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το έργο έκανε πρεμιέρα το Ιούλιο και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού για την εμπνευσμένη σκηνοθεσία, τα ατμοσφαιρικά σκηνικά και κοστούμια που τιμούν την ελληνική παράδοση, την υπέροχη συνοδεία πιάνου, από τις δυνατές ερμηνείες και ταξίδεψε τους θεατές σε μιαν άλλη εποχή.

Έτσι λοιπόν η Δημιουργική Ομάδα του Θεάτρου «Όψεις» αποφάσισε να επαναληφθεί η παράσταση για να δοθεί η ευκαιρία και σε όσους δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν.