Η Αναγέννηση παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα στο χθεσινό φιλικό, ιδιαίτερα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, έχοντας μάλιστα βελτιωθεί πολύ και στον τομέα της αποτελεσματικότητας για την οποία γινόταν λόγος στα προηγούμενα ματς.

Το “εύκολο γκολ” και η αξιοποίηση των ευκαιριών ήταν η “αχίλλειος πτέρνα” στα δύο επίσημα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ακόμη και τότε, η δημιουργία φάσεων ήταν χαρακτηριστικό του παιχνιδιού των “κιτρινόμαυρων”.

Χθες είδαμε να σκοράρουν τρεις φορές, να δημιουργούν και πάλι πληθώρα τελικών, ενώ ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό και κομβικό στην ποιοτική άνοδο στο δημιουργικό τομέα, ήταν και η παρουσία των νεοαποκτηθέντων Ντογκού και Σβεντάνοφ!

Η άμυνα για μία ακόμη φορά άψογη, ενώ στο πρώτο μέρος κυρίως που το ματς είχε καλύτερο ρυθμό, άπαντες κινήθηκαν σε πολύ καλά στάνταρς απόδοσης.

Είναι κάτι περισσότερο από εμφανές ότι η Αναγέννηση έχει ακόμη πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και δίνει αισιόδοξα μηνύματα ότι μπορεί και στη νέα σεζόν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ολα αυτά βέβαια μέσα σ’ ένα προβληματικό περιβάλλον με τις ομάδες να έχουν ξεκινήσει προετοιμασία τον Αύγουστο, να βγαίνει και ο Οκτώβριος και να μην έχει αρχίσει ακόμη το πρωτάθλημα!

Θ.Κ.