Πολύ καλή παρουσία και ρεκόρ του Παπαμιχαήλ στο Mικτό Βάδην στην Αττάλεια

Στο νέο αγώνισμα της Μικτής Μαραθώνιας Σκυταλοδρομίας βάδην συμμετείχε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στην Ατάλεια μαζί με την Κυριακή Φιλτιτσάκου!

Έκαναν νέο πανελλήνιο ρεκόρ και μια αξιόλογη προσπάθεια, βρέθηκαν πολύ κοντά στην απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάτι όμως που δεν κατόρθωσαν λόγω του ανταγωνισμού.

Ο συμπολίτης πρωταθλητής μας και η Κυριακή ήταν το ελληνικό ζευγάρι που βρέθηκε κοντά στην πρόκριση για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Τερμάτισαν στην 36η θέση με 3 ώρες 10.11 και δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το Παρίσι. Παρόλα αυτά κατάφεραν όπως προαναφέραμε να βελτιώσουν το πανελλήνιο ρεκόρ στο νέο αυτό αγώνισμα που κατείχαν οι Κριτούλης και Αλικανιώτη (3 ώρες 18.38).

Κοντά στο πρώτο ελληνικό ζευγάρι ήταν και το δεύτερο με τον Ιωάννη Καυκά και την Όλγα Φιάσκα να τερματίζουν στην 37η θέση στη Μικτή Μαραθώνια Σκυταλοδρομία Βάδην με 3 ώρες 11.05. Το ζευγάρι στις δύο τελευταίες αλλαγές κυνήγησε τον αγώνα και κατάφερε να ανέβει αρκετές θέσεις.

Οι 22 ομάδες που πήραν την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού: Ιταλία, Ιαπωνία*, Ισπανία*, Μεξικό, Βραζιλία, Αυστραλία*, Ισπανία, Ουκρανία, Γαλλία, Κίνα*, Κίνα, Κολομβία*, Γερμανία, Κολομβια, Αυστραλία, Ιαπωνία, Ινδία, Τουρκία, Σλοβακία, Πολωνία, Καναδάς, Ουγγαρία.
Με αστερίσκο οι πρόκριση σε δύο ομάδες.