Πρωϊνά σφηνάκια

Το νέο πλαίσιο στους πάγκους, η άφιξη του νέου κόουτς στην Αναγέννηση και η ελπίδα που ...πεθαίνει τελευταία! Tου ΔHMHTPH ΦOYPKA

Το πλαίσιο που θα εφαρμοστεί από τη φετινή σεζόν στους πάγκους των ομάδων , αλλάζει τα δεδομένα στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πλέον τα Σωματεία των ομάδων καλούνται να πορευτούν με βάση το πλαίσιο αυτό.Να διαθέτουν Προπονητή κατόχου πτυχίου UEFA B’ όσον αφορά την Α’ Ερασιτεχνική. Αλλιώς θα συνοδεύεται από κυρώσεις και πρόστιμα.

Αν το μέτρο επεκταθεί και στη Β’ Ερασιτεχνική, για Προπονητές κατόχου UEFA C, τότε είναι που μπορεί να χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα….

Σήκκωσαν μανίκια στην Αναγέννηση. Δοκιμές παικτών, σε εξέλιξη τα μεταγραφικά και με την άφιξη του νέου κόουτς θα δρομολογηθούν ακόμη περισσότερο κάποια πράγματα.

Χαμόγελα μετά από πολύ καιρό στον Ατρόμητο.Το γεγονός ότι τρεις πιστοποιημένα ομάδες δεν θα παίξουν στη Γ’ αφήνουν ελπίδες για τη συνέχεια. Βέβαια οι ‘’πράσινοι’’ είναι πιο πίσω στην σχετική κατάταξη και θα πρέπει να έρθουν τούμπα, αλλά δεν το βάζουν κάτω.Dum spiro, spero συνεπώς και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Τον Απόστολο Παπακώστα ανακοινωσε στον πάγκο του ο ΑΟ Σελλάνων, ανανεώνοντας τη συνεργασία .Ο νεαρός κόουτς έδωσε δείγματα πολύ καλής δουλειάς την περσινή σεζόν και θα ξαναπάρει το ‘’βάπτισμα του πυρός’’ στην Α’ Ερασιτεχνική, έχοντας την εμπειρία πριν από δύο χρόνια με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου τώρα ο νέος Πρόεδρος της ομάδας, δρομολογεί σιγα σιγά το αγωνιστικό κομμάτι.‘Εχει καταλήξει στο θέμα του Προπονητή και θα καταφύγει σε μία δοκιμασμένη επίσης λύση για τον πάγκο της ομάδας .

‘Ενα από τα πιο ήσυχα καλοκαίρια είναι αυτό για τον Σερ Τάκη, που δεν έχει πια τον βραχνά της Α’ εθνικής και τον σχεδιασμό. Φυσιολογική κατάληξη για την ομάδα της Καρδίτσας που δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό και τα μεγάλα μπάτζετ των ”ισχυρών”.

Μάλιστα οι ιθυνοντες της ΕΠΟ σκέφτονται να μετατρέψουν τη Β’ Εθνική Γυναικών, που μοιάζει με Περιφερειακό πρωτάθλημα, σε Σούπερ Λιγκ 2 και μία δεύτερη ”επαγγελματική” κατηγορία.

Ευτυχώς είναι και το Γιούρο και έτση δεν πλήττουμε. Μπαίνει και το μπάσκετ στο ”χορό” οπότε καλά προχωράμε…