Προσφορά 2.150 δεμάτων Αγάπης για το Πάσχα από την Ι. Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας συμπαραστάτης στο φιλανθρωπικό έργο

Στη διανομή 2.150 δεμάτων αγάπης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα προχωρά η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, συνεχίζοντας απρόσκοπτα να επιτελεί το φιλανθρωπικό της έργο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, υπεύθυνο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Γιώργο Μπούκη, σήμερα Μεγάλη Τρίτη μετέβη στον Ι. Ναό Ευαγγελίστριας Καρδίτσας όπου διένειμε 150 πασχαλινά δέματα αγάπης στους πάσχοντας δημότες. Τα δέματα αναλογικά με τα μέλη κάθε οικογένειας περιείχαν κρέας, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, ντοματοπολτό και άλλα είδη.
Ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος εξήρε τη συνδρομή του Προέδρου και του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, υπογραμμίζοντας ότι για ακόμη μια φορά στέκεται συμπαραστάτης στο έργο της Μητρόπολης.

«Ο άνθρωπος πάσχει και σε αυτή την κατάσταση πρέπει να είμαστε παρόντες να τον βοηθήσουμε. Να βιώσουμε πνευματικά πνευματικά και φέτος με καθαρή την καρδιά τα πάθη του Κυρίου και τον Σταυρικό του θάνατο. Να σταυρώσουμε τα πάθη και τις επιθυμίες και με την ένδοξη Ανάστασή του να αναστηθούμε και εμείς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τιμόθεος απευθυνόμενος προς το ποίμνιο.

Από την πλευρά του ο κ. Μπούκης στάθηκε στη σημασία του «βοηθάτε αλλήλους», τονίζοντας ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα και σε αυτή την εορταστική περίοδο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στης Ιεράς Μητρόπολης και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη με την χορηγία τροφίμων και για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην πόλη και στο Νομό.