Προσηλωμένος στον «τελικό» με το Λαύριο και στο μεγάλο στόχο ο ΑΣΚ!

Η προσπάθεια στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ισχυρό ΠΑΟΚ ήταν αξιέπαινη, οι παίκτες το πάλεψαν κι έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλό τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη…

Ο ΑΣΚ γύρισε στην Καρδίτσα γνωρίζοντας την ήττα από τον “δικέφαλο” αλλά περαιτέρω ανάλυση στο συγκεκριμένο παινχίδι δεν μπορεί να γίνει διότι δεν το… επιτρέπει το επόμενο!

Την Κυριακή το απόγευμα στο “Γιάννης Μπουρούσης” που αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο οι “κυανόλευκοι” αντιμετωπίζουν το Λαύριο στον “τελικό” της παραμονής στη basket league!

Τρεις στροφές πριν το φινάλε, το αποτέλεσμα της εν λόγω αναμέτρησης είναι πολύ πιθανό να κρίνει οριστικώς το αν θα υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της σταθεροποίησής τους στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Σε όλο τον οργανισμό του ΑΣΚ έχει σημάνει συναγερμός και η προετοιμασία, ψυχολογική, πνευματική και αγωνιστική έχει ήδη ξεκινήσει.

Ταυτόχρονα από την περασμένη Δευτέρα είναι στη διάθεση των φιλάθλων και τα εισιτήρια του αγώνα που παρουσιάζουν ήδη μεγάλη ζήτηση με τον κόσμο να θέλει να βρεθεί δίπλα σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια και να στηρίξει με όλη του την ενέργεια την ομάδα.

Με δελτίο τύπου η ΚΑΕ κάνει γνωστούς τους τρόπους που μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους οι φίλαθλοι:

«Τα εισιτήρια διατίθενται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα και το Σάββατο 6-8 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει οριστεί γενική είσοδος σε όλους τους τομείς του γηπέδου στην τιμή των 10 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο, 5 ευρώ για το παιδικό εισιτήριο και 7 ευρώ για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου».