Αγωνιστικό προσκλητήριο συμμετοχής στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση απευθύνουν οι διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου και του Ν.Τ. Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ. Καλούν τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουν σωματεία, σύλλογοι, ομοσπονδίες και φορείς στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στις σκληρές πολιτικές και την ακρίβεια που φτωχοποιούν στον ελληνικό λαό.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χθες ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Αποστόλης Ταξιάρχης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Τάσος Αντωνόπουλος και η Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου κ. Δώρα Γούλα υπογράμμισαν ότι θα γίνει μια μεγάλη κοινή συγκέντρωση. Την ίδια ώρα ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας αποφάσισε να συμμετάσχει καλώντας τα μέλη του να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

«12χρόνια σκληρής λιτότητας και ακραίας ακρίβειας. Φτάνει πια! Να στείλουμε ένα αγωνιστικό και ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στις σκληρές πολιτικές και την ακρίβεια που φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό» τόνισαν μεταξύ άλλων κανοντας λόγο για μια πολιτική που «λεηλατεί ανθρώπους και εισοδήματα, οδηγώντας σε εξαθλίωση τους εργαζομενους». «Οι εργαζόμενοι είναι τα μεγάλα θύματα και οδηγούνται στη φτωχοποίηση. Με επίσημο πληθωρισμό πάνω από 11% είναι η ώρα να διεκδικήσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί φτάνει πια» σημείωσαν μεταξύ άλλων.