Μία ακόμη πανελλήνια πρωτιά πέτυχαν τα δύο σπουδαία παιδιά του βάδην της Καρδίτσας, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ!

Το να πρωτεύουν βέβαια στον Ελλαδικό χώρο έγινε… ρουτίνα καθώς είναι μακράν οι κορυφαίοι του αθλήματος, με την Αντιγόνη βέβαια να έχει κάνει ασύλληπτα πράγματα και σε διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20 χιλιομέτρων που διεξήχθη στο Αστρος Κυνουρίας και οι δύο αναδείχθηκαν πρώτοι.

Η Αντιγόνη, κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα, διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 31.11 σε μια κούρσα όπου ήταν για εκείνη ιδανική ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση.

Εχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης όσο και για τους Ολυμπιακούς του 2024 και οι αγώνες που συμμετέχει αυτή την εποχή είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση του Αυγούστου.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ λίγα μόλις 24ωρα αφότου επέστρεψε από την Κολομβία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 1 ώρα 28.24 κι έκανε δύο τις νίκες του στη σεζόν, αφού επικράτησε πριν λίγες εβδομάδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην.

Ο συμπολίτης αθλητής δεν είχε ως στόχο του το συγκεκριμένο αγώνα, αφού η πρώτη διοργάνωση στην οποία θα κυνηγήσει έναν χρόνο κοντά στις επιδόσεις του είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.