Πρωτοφανής είναι ο εμπαιγμός στις ομάδες της super league 2 (αλλά και του μπάσκετ και του βόλεϊ), καθώς στη συνάντηση που είχαν σήμερα αντιπροσωπεία της κατηγορίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στη συνέχεια με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, έλαβε την απάντηση ότι η δέσμευση για ποσοστά από το στοίχημα δεν θα ισχύσει!!!

Στην επιτροπή της SL2 συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των ομάδων της Κατηγορίας.

Τι σηματοδοτεί αυτή η εξέλιξη; Ένα ακόμη μεγαλύτερο μπάχαλο! Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην κυριολεξία στον “αέρα” αφού οι περισσότερες ομάδες υπολόγιζαν σ’ αυτά τα χρήματα και προγραμμάτισαν τις κινήσεις τους αναλόγως.

Τώρα μένουν εντελώς ξεκρέμαστες! Με λίγα λόγια τους ζητάνε να ξοδέψουν ένα σωρό χρήματα επιπλέον, χωρίς να έχουν έσοδα απο πουθενά!

Να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά όχι και δικαιώματα!!!
Υποτίθεται αυτό συμβαίνει στον προθάλαμο της super league 1!!!

Βιώνουμε ίσως το χειρότερο καλοκαίρι από καταβολής της ίδρυσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα της Β’ Εθνικής.
Ουδέποτε περιέπεσε σε τέτοια ανυποληψία η συγκεκριμένη κατηγορία!

Το πως θα επηρεάσει όλη αυτή η ιστορία την Αναγέννηση θα το δούμε σήμερα που ήταν η ημέρα ανακοινώσεων των μεταγραφών. Η επιστροφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου από την Αθήνα θα σηματοδοτήσει τις όποιες εξελίξεις στον Σύλλογο, αλλά στο πλαίσιο και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί…

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη είχε προγραμματιστεί η ανακοίνωση με όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν μέχρι στιγμής και την προσεχή Πέμπτη η πρώτη προπόνηση.

Μετά την εξέλιξη με τις συναντήσεις ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί. Για να δώσουμε το μέγεθος για να συνεχίσει αυτή τη στιγμή η Αναγέννηση να έχει μια πρωταγωνιστική πορεία θα πρέπει να επενδυθούν κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ επιπλέον χώρια απ’ αυτά που ήδη έχουν κατατεθεί από τον πρόεδρο και τη διοίκηση τα τελευταία χρόνια!

Κι όλα αυτά όχι απλά χωρίς έσοδα, αλλα ούτε καν την προοπτική καθώς τους ξεκαθάρισαν οι υπεύθυνοι της πολιτείας πως δεν θ’ αγγίξουν φέτος τις στοιχηματικές εταιρίες!

Οι οποίες, θυμίζουμε, θησαυρίζουν χρησιμοποιώντας χωρίς να δίνουν λογαριασμό τα ονόματα των ομάδων και τα εμπορικά τους δικαιώματα!

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο μπάσκετ και στο βόλεϊ!