Πρώτος ο Παπαμιχαήλ στο Πανελλήνιο Βάδην, δεύτερη η Τσινοπούλου!

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ επιβεβαίωσε τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα βαδιστή και κυριάρχησε για άλλη μία φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην που έγινε το πρωί της Κυριακής στην παραλία του Αστρος.

Ο Καρδιτσιώτης πολυνίκης πρωταθλητής πέτυχε την 14η συνεχόμενη πρωτιά στο πανελλήνιο κάνοντας μια κούρσα προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες που έχει μπροστά του και στους οποίους θα προσπαθήσει να βρεθεί σε καλή κατάσταση για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στις μεγάλες διοργανώσεις (πανευρωπαϊκό – Ολυμπιακοί αγώνες) στις οποίες αδιάλειπτα δίνει το παρών εδώ και χρόνια.

Ο Αλέξανδρος πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ με επίδοση 1.26.25. Δευτερος ήλθε ο Γιάννης Καυκάς (1.26.54) και τρίτος ο Κώστας Ντελόπουλος (1.33.00)

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΠΕΝΥ ΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Καρδιτσιώτικη παρουσία και διάκριση όμως είχαμε και από την Πένυ Τσινοπούλου που επανήλθε εδώ και καιρό στη δράση στοχεύοντας κι αυτή με τη σειρά της να είναι παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Πένυ τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 20 χλμ με 1.37.13, πίσω από την Κυριακή Φιλτιτσάκου που πήρε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1.35.52 ενώ τρίτη ήταν η Σοφία Αλικανιώτη με 1.41.37.

Έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει ανοδικά την πορεία της και να πετύχει τους μεγάλους στόχους της.

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Το μεγάλο όνομα του Ελληνικού βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν συμμετείχε στην διοργάνωση καθώς κάνει αυτό το διάστημα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστραλία αφού έχει ήδη εξασφαλίσει με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της τη συμμετοχή της τόσο στο Πανευρωπαϊκό της Ρώμης, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.