Πρωτοβουλία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Νομού Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου η πρώτη συγκέντρωση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Νομού Καρδίτσας με αφορμή τον αδόκητο χαμό του 20χρονου Ηλία Μπρέλλα σε αγώνα των τοπικών πρωταθλημάτων πριν δύο εβδομάδες.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές παίρνουν πλέον την κατάσταση στα χέρια τους και θα προβούν σε μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες ώστε να πιέσουν τους καθ’ υλην αρμόδιους για τα αυτονόητα σ’ ο,τι αφορά την υγεία των αγωνιζομένων, την ασφάλεια των γηπέδων και του τρόπου διεξαγωγής των αγώνων.

Στην πρώτη αυτή συζήτηση συγκεντρώθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, καθώς και κάποιοι παράγοντες σωματείων και ήταν πραγματικά μια ελπιδοφόρα κίνηση που ανοίγει το δρόμο για ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Ελπιδοφόρα γιατί οι πρωταγωνιστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είναι αυτοί που μπορούν να απαιτήσουν αυτά που δικαιούνται και να θέσουν προ των ευθυνών τους όλους όσοι “σφυρίζουν” αδιάφορα ακόμη και μετά το θάνατο ενός 20χρονου παιδιού!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συζητήθηκε στη συγκέντρωση αλλά και τι αποφασίστηκε βάσει των προτάσεων που κατέθεσαν οι παρευρισκόμενοι θα έχουμε σε επόμενο αναλυτικό ρεπορτάζ και από την έντυπη έκδοση και το site του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ”.

Οι ΦΩΤΟ είναι από την συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.