«Ψήφος στο ΚΚΕ για να γίνει κόκκινη, φωτεινή η λαϊκή ελπίδα και ορμή», πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ)

Nα ψηφίσουν την Κυριακή ΚΚΕ για να γίνει «κόκκινη, φωτεινή η λαϊκή ελπίδα και ορμή» κάλεσε τους Καρδιτσιώτες στη σημερινή προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος η Ελένη Μπέλλου, προσθέτοντας ότι «στην Καρδίτσα, στην πόλη και στην ύπαιθρο, στα χωριά σας, πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει κατανοητό το σύνθημα: Πιο δυνατό ΚΚΕ για 100% μαχητική εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, στο δρόμο της αντεπίθεσης, της ρήξης και της ανατροπής. Γιατί αυτό σημαίνει «με το ΚΚΕ δυνατό, ο λαός σώζει το λαό».

Η κ. Μπέλλου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ήταν κεντρική ομιλήτρια στην δυναμική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ στην πλατεία Πλαστήρα παρουσία εκατοντάδων μελών, φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Νίκος Τέγος, υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας, απευθύνοντας κάλεσμα να φτάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος σε κάθε λαϊκό σπίτι, να καταφέρει το ΚΚΕ να διατηρήσει τους βουλευτές που εξέλεξε και να κερδίσει έδρα και στην Καρδίτσα στην οποία χάθηκε για λίγες ψήφους τον Μάιο. Μεταξύ άλλων στάθηκε στα υψηλά ποσοστά που έλαβε το κόμμα στο 1ο εκλογικό διαμέρισμα της Καρδίτσας, στη Μητρόπολη, στον πρώην Δημο Ιτάμου, στο Γραμματικό, τον Παλαμά, τον Μεσενικόλα, τα Κανάλια, το Ρούσσο, το Καλλιφώνι και το Καλλίθηρο.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών