Ρένα Δούρου: «Ξεκινώντας από το Ευρωκοινοβούλιο να έρθει μια καλύτερη ζωή και στην Καρδίτσα»

«Οι ευρωπαϊκές κάλπες είναι εξίσου σημαντικές με τις εθνικές εκλογές. Θέλουμε μια χώρα που ξεκινώντας από τις Βρυξέλλες να σηκώσει τους ώμους της. Ας ξεκινήσουμε από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για να έρθει μια καλύτερη ζωή και στην Καρδίτσα και στην υπόλοιπη χώρα» υπογράμμισε σήμερα (2/6) το απόγευμα από την Καρδίτσα η Βουλευτής και τομεάρχης εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ρένα Δούρου στο πλαίσιο ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης από την τοπική νομαρχιακή επιτροπή στον πεζόδρομο Πλαστήρα (κάτω από τα γραφεία του κόμματος).

Βίντεο

Στην εκδήλωση στην οποία το «παρών» δίνει πλήθος κόσμου, συμμετείχαν και χαιρέτησαν ο Βασίλης Κόκκαλης βουλευτής Λάρισας- Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος βουλευτής Μαγνησίας-Τομεάρχης Αθλητισμού και οι υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Νίκος Φαραντούρης και Χριστίνα Χλαπανίδα.
Η κ. Δούρου κάλεσε τους Καρδιτσιώτες να στηρίξουν στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «είναι ένας αγώνας για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, του ιδρυτικού κράτους μέλους της Ε.Ε»

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών