Σε εξέλιξη οι εργασίες ανακατασκευής και αποκατάστασης περιμετρικά της Δημοτικής Αγοράς (φωτο)

Προχωρούν οι δύο εργολαβίες που προβλέπουν εργασίες ανακατασκευής και παρεμβάσεις αποκατάστασης περιμετρικά της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας.


Στην οδό Πλαστήρα και στο πλακόστρωτο μπροστά από τον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου που επί χρόνια έμοιαζε με «βομβαρδισμένο τοπίο» έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης. Σήμερα το πρωί, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Παν. Σβερώνη τοποθετήθηκαν κολονάκια, ενώ απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες στον αστικό εξοπλισμό όπως η τοποθέτηση κολώνων φωτισμού.

Στην Αβέρωφ αντικαταστάθηκαν οι χαλασμένοι κυβόλιθοι μπροστά από το σούπερ μάρκετ, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τελειώσουν οι παρεμβάσεις και στο υπόλοιπο τμήμα του πεζοδρόμου.

Σε ότι αφορά την ανάπλαση της Μ. Αλεξάνδρου, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανάπλασης από την οδό Βασιαρδάνη έως την οδό Διάκου. Όπως σημείωσε ο κ. Σβερώνης στην οδό Μ. Αλεξάνδρου χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες σε φρεάτια καθώς οι ρίζες των δέντρων που έχουν αναπτυχθεί δημιουργούν προβλήματα.

Τέλος, απομένει και η έναρξη ων εργασιών αντικατάστασης των χαλασμένων πλακιδίων μπροστά από το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς.