Σε λειτουργία βρίσκεται από χθες το κιόσκι του Εμπορικού Συλλόγου της Καρδίτσας στην κεντρική πλατεία.

Ετσι από χθες που τέθηκε σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων οι καταναλωτές μπορούν να ανταλλάσσουν τις αποδείξεις από τις πασχαλινές αγορές τους με κουπόνια και να συμμετέχουν στη μεγάλη πασχαλινή λαχειοφόρο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα το κιόσκι θα λειτουργεί μέχρι το Μ. Σαββατο.

Εκεί θα βρίσκεται άτομο το οποίο θα ανταλλάσει τις αποδείξεις άνω των 15ευρω (που θα αφορούν εμπορικά καταστήματα του Δήμου) με ενα κουπόνι, το οποίο θα του δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην κλήρωση των δώρων.

Ο καταναλωτής εκείνη τη στιγμή θα ρίχνει το κουπόνι στην ειδικά διαμορφωμένη κάλπη και θα κρατάει αντίγραφο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αποδείξεις που αφορούν στο εορταστικό ωράριο και αφορούν εμπορικά καταστήματα. Το κιόσκι από σήμερα Μ. Δευτέρα έως και Μ. Πέμπτη θα λειτουργεί από τις 10:00 έως και τις 14:00 και το απόγευμα από τις 18:00 – 21:00. Τη Μ. Παρασκευή θα είναι ανοιχτό από τις 12:00 εως και το κλείσιμο των καταστημάτων, στις 18:00. Το Μ. Σάββατο θα λειτουργεί από τις 09:00 – 14:00 το μεσημέρι.

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των δώρων, παρουσία όλων των φορέων. Σημειώνεται ότι το Μ. Σάββατο από τις 11:00 και μετά θα υπάρχει μουσική στον χώρο και photo booth.