Αρχίζει και… ζεσταίνεται η αγορά της Καρδίτσας εν όψει του Πάσχα. Χθες Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα ήταν ανοιχτά προκειμένου να διευκολύνουν τους καταναλωτές. Η κίνηση ήταν ικανοποιητική καθώς αρκετοί βγήκαν στα μαγαζιά για τα πασχαλινά ψώνια.

Οπως τόνισε στο “ΝΑ” ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλλόγου Καρδίτσας κ. Αρ. Αντωνίου η κίνηση χθες στα καταστήματα ήταν μεν αυξημένη όχι όμως σε εορταστικά επίπεδα. Ωστόσο ο ίδιος εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα αυξηθεί ενώ σε αυτό θα συμβάλλει και η έλευση των ετεροδημοτών. Ο κ. Αντωνίου κάλεσε το καταναλωτικό κοινό να προτιμήσει την τοπική αγορά καθώς όπως σημείωσε τα καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλους.

Το σημαντικότερο βέβαια όπως είπε, είναι να κατανοήσουμε όλοι ότι στηρίζοντας την τοπική αγορά ουσιαστικά στηρίζουμε την τοπική οικονομία και τον τόπο μας.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες έχει τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που έχει ως εξής:

από σήμερα Μ. Δευτέρα εως την Μ. Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί εως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα εως τις 9 το βράδυ, τη Μ. Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι εως τις 6 το απόγευμα και το Μ. Σαββατο από τιις 8.30 το πρωί εως τις 3 το μεσημέρι.