Σε ματς «γκραν γκινιόλ» ο Αστέρας κέρδισε τον Μαγνησιακό και παίζει γερά για άνοδο (3-2)!!!

Ο Αστέρας νίκησε 3-2 μετά από ένα ματς γκραν γκινιόλ και έπιασε την προνομιούχο τριάδα στον 4ο όμιλο των Περιφερειακών μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.

‘Εφτασε τους 6 βαθμούς και έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να καταλάβει μία εκ των προνομιούχων θέσεων για την άνοδο.

Ο Μαγνησιακός ”πάγωσε” με τον Ψιάμο στο 15′, αλλά στο 21′ ο Κοντός με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μπιτέλης ισοφάρισε. Στο 60′ ο Τζέκος με κεφαλιά έκανε το 2-1 και στο 72′ ο Κοντός με το 2ο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο Γεωργαντζάς απέκρουσε πέναλτι του Βλάχου στο 77’ και ο Σιώμος με κεφαλιά έκανε το 3-2.  Μια μεγάλη νίκη για τον Αστέρα, που θα πάρει ‘’μπάι’’ το τρίποντο την Τετάρτη με την ΕΠΣ Γρεβενών και θα τα παίξει όλα για όλα την Κυριακή στο Κιλελέρ.

Αστέρας: Αστέρας: Γεωργαντζάς, Μετούσι, Κατσιγιάννης, Μπούσδρας, Βαγγελάκος (90’ Μπάλλας), Ηλιάδης (53’ Κουτρουμάνος) ,Ζάγκος Η. (86’ Γκαραγκούνης), Κοντός, Τζέκος, Μπιτέλης, Κόκκινος Αλ.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Στο τέλος του αγώνα η ΕΠΣ Καρδιτσας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλεξ. Σφήκα και τον Αν. Πρόεδρο Γ. Κρανή. έκαναν στον Αστέρα την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή στον Αστέρα