ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

• Οδεύουν προς το φινάλε και τα Περιφερειακά μπαράζ ανόδου . Ο Αστέρας Καρδίτσας δεν έχει καν μαθηματικές ελπίδες και τα δύο τελευταία ματς είναι διαδικαστικά.
Η αμυντική λειτουργία αποδείχθηκε η ‘’αχίλλειος πτέρνα’’ του Αστέρα στα μπαράζ.
Δώδεκα γκολ σε τέσσερις αγώνες δεν είναι και λίγα.

• Η ομάδα της Καρδίτσας δεν έμαθε να παίζει άμυνα στο τοπικό πρωτάθλημα και ήταν μία κατεξοχήν επιθετική ομάδα .‘Αλλο όμως στα τοπικά όπου έβαλε πάνω από 100 γκολ και άλλο στα εν λόγω μπαράζ.

• Στα ματς αυτά το πρώτο μέλημα είναι να παίζεις καλή άμυνα , ”σφιχτά” και μετά επιθετικά.
Ο Αστέρας ακολούθησε μία επιθετική φιλοσοφία και σ’ αυτό το πρωτάθλημα .και ήταν ένας από τους λόγους που θεωρούμε ότι πέρα από τα 12 που έχει δεχθεί, δεν ήρθαν και τα αποτελέσματα.

• Πραγματοποιήθηκαν χθες ο μικρός και μεγάλος τελικός των τμημάτων υποδομής Κ-14 της ΕΠΣ Καρδίτσας . Απόλυτα πετυχημένη η διοργάνωση σε έναν θεσμό που δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά κερδισμένο το ποδόσφαιρο. Γέμισε το Στάδιο παιδικά χαμόγελα, μετά από μία διετία ‘’μαυρίλας’’ λόγω της πανδημίας.

• Η ενοποίηση της Β’ τοπικής κατηγορίας τη νέα σεζόν δημιουργεί την προσδοκία μίας δυνατής του χρόνου κατηγορίας.‘Εχουν μείνει οι πιο δυνατές από τις ομάδες της κατηγορίας της περσινής περιόδου.Πρόθεση της ΕΠΣΚ είναι να μην επιτρέψει φαινόμενα του παρελθόντος, ομάδων να εγκαταλείπουν στα μισά της σεζόν.
Και είναι ανάγκη να υπάρχει μία δυνατή Β’ κατηγορία η οποία θα τροφοδοτεί με ισχυρές ομάδες και την Α’ Ερασιτεχνική.

• Πρόθεση στον ΑΟΚ είναι να κατέβει του χρόνου η ομάδα έστω και στη Β΄ Ερασιτεχνική. ‘Ηδη αναλύεται το πλάνο ενώ ανοικτή είναι η ομάδα σε όποιον θέλει να αναλάβει . Υπήρξε ένα επιχειρηματικό ενδιαφέρον για ”ντιλ” αλλά έμεινε σε φιλολογικό ενδιαφέρον.

• Ενώ γύρω μας ανεβαίνουν μέσα σε μία μέρα ”Κολοσσοί”, στη Δόξα Αμπέλου περιμένουν ακόμη να αποκατασταθούν οι ζημιές του γηπέδου της που έχει χαλάσει το πέρασμα του ”Ιανού”!! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, ενώ έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια και η ομάδα έπαιξε πέρυσι όλα τα εντός έδρας ματς….εκτός, σε γειτονικό γήπεδο!