Ζούμε για άλλη μια φορά το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα της super league 2 που ακόμη είναι στα… “πιτς”!

Οχι μόνο δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει και κάτω από ποιες προϋποθέσεις και συνθήκες για τις ομάδες, αλλά δεν έχουμε εικόνα και για τη σύνθεση των δύο ομίλων, του Βόρειου και του Νότιου!

Οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, καθώς και η αδυναμία κάποιων ομάδων που ήδη αποσύρθηκαν, δημιουργούν ένα νεφελώδες τοπίο σχετικά με το ποιες τελικά θα είναι αυτές που θα μετέχουν στην κατηγορία!

Οπως είναι γνωστό έγινε η κλήρωση πριν λίγες ημέρες, ενώ ο Λεουτσάκος διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί η διαδικασία. Μην παίρνετε όρκο γι’ αυτό γιατί με το μπάχαλο που επικρατεί δεν είναι εύκολο να βγει άκρη σε περίπτωση που έχουμε αλλαγές στη συμμετοχή και ενδεχομένως μετακινήσεις από βορρά προς νότο!!!

Πάμε να επιχειρήσουμε μια πρώτη προσέγγιση στη σύνθεση των ομίλων και στις δικαστικές υποθέσεις.

Έχουμε την “Ομάδα Α’ στον βόρειο όμιλο που μάλλον θα είναι ο Αγροτικός Αστέρας που κέρδισε την άνοδο στα μπαράζ της Γ Εθνικής και περιμένει να δικαιωθεί από τα δικαιοδοτικά όργανα.

Το “αντίο” της Ξάνθης δημιουργεί μία ακόμη θέση κενή! Ολα δείχνουν ότι θα την πάρει η Ηλιούπολη, αλλά δεν θα παίξει στο Βορρά, καθώς εκεί μπορεί να δούμε ίσως και τον Ηρακλή Λάρισας!!! Στον Νοτο ο Εργοτέλης φαίνεται να “αποχαιρετά” και πιθανότατα η Ηλιούπολη θα πάρει τη θέση του.

Εχουμε τις τελευταίες ημέρες θέματα και με τον Ηρόδοτο που μάλιστα δήλωσε αδυναμία στο Κύπελλο Ελλάδος! Αν φύγει, τότε μπορεί να έχουμε και νέα… “καραμπόλα”, ν’ ανέβει δηλαδή η Κοζάνη που δικαιώθηκε εν μέρει!!!

Ένα… “σταυρόλεξο” δηλαδή, που δύσκολα μπορεί αυτή τη στιγμή να λύσει κάποιος σοβαρός άνθρωπος!!!

Κι αυτό γιατί τίποτα δεν είναι… σοβαρό σ’ ο,τι έχει να κάνει με τη δράση των ιθυνόντων στην οργάνωση και τον προγραμματισμό!

Όσο κι αν ψάξουμε, δεν θα βρούμε πουθενά στον κόσμο, σε κανένα πρωτάθλημα αυτή τη γελοιότητα. Μόνο εδώ…!!!

Υπομονή! Μέχρι να έλθουν τα… Χριστούγεννα σίγουρα θα ξέρουμε τι θα γίνει!

Θ.Κ.