Στη Ν. Αγχίαλο η χορωδία του «Αρίωνα»

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «ο Αρίων» στην 25η Χορωδιακή Συνάντηση Ν. Αγχιάλου στις 15 Ιουνίου 2024.

Στη χορωδιακή συνάντηση συμμετείχαν 4 αξιόλογα φωνητικά σύνολα: Η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου «Άρτεμις», Η Χορωδία Αρκίτσας, Η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καρδίτσας «Ο Αρίων», Η Μικτή Χορωδία Ν. Αγχιάλου Δήμου Βόλου.

Οι 140 περίπου χορωδοί ένωσαν τις φωνές τους και με τα τραγούδια τους ενθουσίασαν το φιλόμουσο κοινό της περιοχής, σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους της χορωδιακής μουσικής και χορωδούς.

Η τετράφωνη χορωδία του Συλλόγου παρουσίασε ένα απαιτητικό και συνάμα ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων δημιουργών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και ευμενή σχόλια για την άψογη εκτέλεση του προγράμματος.

«Αρχιτέκτονας» της ξεχωριστής εμφάνισης ήταν για άλλη μια φορά η μαέστρος μας κα Γιούλη Αγιώτη, ενώ τη χορωδία συνόδεψε στο πιάνο ο Γιάννης Γρηγορίου. Η Επόμενη εμφάνισης της Χορωδίας είναι στις 29 Ιουνίου στη Στυλίδα.