Στην Καρδίτσα χτυπά η ''καρδιά'' του Ταεκβοντό!

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΥΤΟ (5-7 ΙΟΥΛΙΟΥ) ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ

‘Ανοιξε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ταεκβοντό Εφήβων – Νεανίδων που διεξάγεται αυτό το τριήμερο (5-6 και 7 Ιουλίου) στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘’Γιάννης Μπουρούσης’’ της Καρδίτσας.

‘Ενα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα έχει την ευκαιρία να ζήσει η πόλη, η οποία θα βρεθεί για 3 ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πανελληνίως. Περίπου 530 αθλητές- τριες του αγωνίσματος θα συμμετάσχουν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα και αναμένεται να προσφέρουν θέαμα και επιτυχίες στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.

‘Ηδη από χθες το απόγευμα οι αποστολές των ομάδων, έχουν πλημμυρίσει την πόλη μας ενώ υπολογίζονται ότι περίπου 2000 άτομα  κατέλυσαν την πόλη της Καρδίτσας και τη Λίμνη Πλαστήρα και τους αγώνες την πρώτη ημέρα τους παρακολούθησε αρκετός κόσμος .

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάεκβοντό Εφήβων -Νεανίδων διοργανώνεται από την Ομοσπονδία και μετά από πρωτοβουλία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας. Η αυλαία άνοιξε σήμερα Παρασκευή, ενώ οι αγώνες θα συνεχιστούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Ωρες διεξαγωγής από τις 9 το πρωί ενώ η ολοκλήρωσή τους θα γίνεται το απόγευμα 4-7 με τους ημιτελικούς και τελικούς.