Στην Καρδίτσα το επόμενο «All Star Game» του μπάσκετ!

Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε φέτος στους αγώνες του ΑΣ Καρδίτσας στη basket league, με αποκορύφωμα τα τελευταία παιχνίδια, δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει αδιάφορους τους ιθύνοντες του ελληνικού μπάσκετ.

Πλημμυρισμένο από κόσμο το “Γιάννης Μπουρούσης” ενώ στον αγώνα με τον Ιωνικό που κρίνονταν η παραμονή η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Μιλάμε δηλαδή για γιορτές του μπάσκετ, γεγονός που οδήγησαν τον ΕΣΑΚΕ ν’ αποφασίσει την διεξαγωγή του All Star Game στην Καρδίτσα την προσεχή αγωνιστική περίοδο!

Η σεζόν 2023/24 θα ξεκινήσει για την Basket League στο ίδιο μέρος που ξεκίνησε και πέρυσι: Στην Ρόδο. Έτσι αποφασίστηκε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, αφού το νησί των Ιπποτών θα υποδεχθεί – όπως και την σεζόν 2022/23) το Super Cup, το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ακόμα ότι το All Star Game της σεζόν 2023/24 θα φιλοξενηθεί στην Καρδίτσα, στο “Γιάννης Μπουρούσης”, με τις εκδηλώσεις να διεξάγονται το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ορίστηκε η έναρξη της νέας κανονικής περιόδου να συμβεί το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλλου 2023.