Θετικά υποδέχθηκαν την είδηση ότι επιτέλους το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης.

Όπως άλλωστε και σε όλες τις ομάδες που για πέντε ολόκληρους μήνες είχαν περιπέσει σε μία απόλυτη αδράνεια με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές να κάνουν προπονήσεις και να δίνουν φιλικούς αγώνες…

Το γεγονός ότι οριστικοποιήθηκε η σέντρα για τις 6 Νοεμβρίου βάζει και πάλι την ομάδα σε καθεστώς… διέγερσης ώστε να είναι καθ’ όλα ετοιμη για την πρεμιέρα.

Η Αναγέννηση βέβαια δεν θα ξεκινήσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού ως γνωστόν είχε ζητήσει να κάνει το ρεπό στην 1η αγωνιστική για να προλάβει την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο.

Ετσι η πρεμιέρα της θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στις 13 Νοεμβρίου και μάλιστα με ένα μακρύ ταξίδι στη Ρόδο όπου θ’ αντιμετωπίσει τον νεοφερμένο στον όμιλο Διαγόρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Με τις νέες εξελίξεις που δρομολογήθηκαν χθες διανύουμε ήδη την τελική ευθεία της προετοιμασίας και το προσεχές Σάββατο όπως έχει αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία θα γίνει και το τελευταίο φιλικό που ουσιαστικά θα είναι και η πρόβα πρωταθλήματος.

Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι ποια θα είναι η αντίπαλος και που θα γίνει η αναμέτρηση.
Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν πρόταση εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό Βόλου για αγώνα στους Σοφάδες, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση (με διάφορες δικαιολογίες) ενώ χθες υπήρχε επαφή με ομάδα Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα τον Εθνικό Νέο Κεραμυδίου.
Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες καθώς θα οριστικοποιηθεί τόσο ο αντίπαλος όσο και η έδρα που θα γίνει το τελευταίο φιλικό.