Δυστυχώς οι φόβοι για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Ξύδα στο φιλικό παιχνίδι της Αναγέννησης με την Καστοριά στο γήπεδο των Σοφάδων επιβεβαιώθηκαν.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, γεγονός που σημαίνει ότι αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στη Λάρισα και θα μείνει έξω αρκετό διάστημα.

Η ατυχία χτύπησε και τον ίδιο και την ομάδα που χάνει ένα πολύτιμο ατού ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της super league 2.

Αυτό που προέχει όμως είναι η υγεία του παιδιού και γι’ αυτό ολόκληρος ο οργανισμός της Αναγέννησης είναι δίπλα του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Να αναφέρουμε βεβαίως πως στην κακή στιγμή που τραυματίστηκε δεν είχε συμμετοχή κάποιος αντίπαλος, ούτε οφείλονταν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου των σοφάδων αλλά στο πως πάτησε το πόδι του.

Για να μην αδικήσουμε τους ανθρώπους που επιμελούνται τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Σοφάδων, θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες φιλοξενήθηκαν άψογα με τον Σπύρο Κάϊα που είναι υπεύθυνος να κάνει με πολύ μεράκι τη δουλειά του.

Η φωτό από το φιλικό του Σαββάτου από τον φωτογράφο της Αναγέννησης Αλέξανδρο Φωτόπουλο. Ο Γιώργος Ξύδας, λίγο πριν την κακή στιγμή του τραυματισμού του.