Κι ενώ ένα σωρό… όμορφα διαδραματίστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της super league 2, οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στους αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα γίνουν εμβόλιμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Αναγέννηση μετά την ανάπαυλα για τη γιορτή των Χριστουγέννων, επέστρεψε στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι που την περιμένη την προσεχή Τρίτη κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο στη σεζόν που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή.

Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν στερηθεί φέτος την παρακολούθηση αγώνων καθώς ολα τα παιχνίδια τα έδωσε εκτός έδρας λόγω των έργων που καθυστέρησαν να αρχίσουν και κατά συνέπεια να ολοκληρωθούν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου.

O αγώνας με το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης που συμμετέχει πλέον με το ΑΦΜ και τον τίτλο της Τριγλίας, έχει τεράστια σημασία και αγωνιστικά, καθώς η Αναγέννηση βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μακριά από την κορυφή και είναι πάλι σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Σε ό,τι αφορά τώρα την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου για να δοθεί το “πράσινο φως” από τους αρμόδιους, πάει να πει ότι έχει “δέσει” ο χλοοτάπητας με το υπόστρωμα και δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα σ’ ένα έργο που έγινε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και ήταν κοστοβόρο.

Δυστυχώς ξεκίνησε αργά με τις όποιες συνέπειες κυρίως στον οικονομικό τομέα για την ομάδα όμως αντεπεξήλθε με εξαιρετικό τρόπο στην εξορία στα αγωνιστικά.