Στο Πανευρωπαϊκό της Ρώμης ως χρυσή πρωταθλήτρια η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!

Η χρονιά που έρχεται θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο αθλητικό καλοκαίρι γεμάτο προσδοκίες για τον ελληνικό στίβο αλλά και για την Καρδίτσα!

Η δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης και χάλκινη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η δική μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, έχει ήδη διασφαλίσει ως κάτοχος τίτλων τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου, καθώς και την παρουσία της στο μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν τον Αύγουστο στο Παρίσι.

Ακόμη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα μετέχουν οι συμπολίτες μας Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στο βάδην και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν μέσω της κατάταξής τους στο ράκιγνκ

Η Ευρωπαίκή Ομοσπονδία έδωσε προχθες τις λίστες των προκριθέντων αθλητών και αθλητριών με βάση τα όρια και τις βαθμολογίες από τις επιδόσεις τους.
Μεταξύ των 26 Ελληνίδων και Ελλήνων που θα μετέχουν στους αγώνςε της Ρώμης θα είναι και οι κάτοχοι τίτλων από την περσινή διοργάνωση στο Μόναχο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατέκτησε το χρυσό στα 20 και 35 χιλιόμετρα βάδην, η Ελίνα Τζένκο στον ακοντισμό και φυσικά ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος.