Στους τελικούς ποδοσφαίρου και βόλεϊ Θεσσαλίας το 2ο ΕΠΑΛ και το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας!

Στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκε η ημιτελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλει, σε Θεσσαλικό επίπεδο.

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό ποδοσφαίρου Λυκείων πήρε το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας που κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας Βόλου, στο ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 2-2. Η πρωταθλήτρια της Καρδίτσας άνοιξε το σκορ με τον Β. Φώτη στο 1ο ημιχρονο και ο Ρ. Αργυρόπουλος στην επανάληψη το 2-0. Ωστόσο η ομάδα του Λυκείου Ν. Ιωνίας ισοφάρισε σε 2-2 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου το 2ο ΕΠΑΛ πήρε την πρόκριση με 4-3 .

Στον τελικό της Θεσσαλίας όπου θα αντιμετωπίσει το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας και πάλι στην Καρδίτσα.

2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας (Μάττας Ευ.) : Μπαντής Α. , Αργυρό́πουλος Ρ., Γιαννακός Α., Γραβά́νης Ε. , Κασά́πογλου Ε., Κατσά́ρας Β., Μά́νταλος Λ., Νταλαμπίρας Δ., Παπαδόπουλος Γ., Σακκά́ς Ε., Φώ́της Ε. (Γκινής, Ντούρλιας, Καλογιά́ννης, Ντανοβασίλης, Παντελά́κης, Παπαστά́θης, Φαφού́λας).

Τα κορίτσια του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στο ποδόσφαιρο, πέρασαν χωρίς αγώνα στον τελικό της Θεσσαλίας όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Αθηνά που ήταν περσινή πρωταθλήτρια.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΓΕΛ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ
Για το βόλεϊ αγοριών, το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας επικράτησε του 1ου ΓΕ.Λ. Βόλου με 2-0 Η νίκη ήρθε εύκολα, με 25-10 και 25-13 τα σετ στο κλειστό Γυμναστήριο.

4ο ΓΕΛ Καρδίτσας Βαγενά́ς, Βελησιώ́της, Βενετίδης, Καρανά́σιος, Κουτσώ́νας,Λαγό́ς, Γκέλι, Λυρίτσης, Μπιζιριά́νης, Τσιγά́ρδας, Χανής, Χατζηγεωργί́ου.

Αντίθετα τα κορίτσια του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας ηττήθηκαν με 0-2 σετ από το ΓΕΛ Σκοπέλου και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Στο μπάσκετ οι ομάδες τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν τις ήττες και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του σχολικού πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Στον αγώνα των αγοριών, το 1ο ΕΠΑΛ. Καρδίτσας γνώρισε την ήττα από το Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Προμηθέα με 44-66. Τα δεκάλεπτα: 9-17, 23-31, 29-51, 44-66.
1ο ΕΠΑΛ (Μπελάγιας Στ.): Πυργιώτης , Χριστοδούλου, Κορκόντζιαλος, Κουτσιόγκαλος, Σακελλαρίου, Λιάκος, Μακρής, Πρέπας.
Στον αγώνα των κοριτσιών του ΓΕ.Λ. Παλαμά με το Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Προμηθέας η φιλοξενούμενη ομάδα νίκησε 30-51.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τέλος, τα αγόρια του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στο χάντμπολ προκρίθηκαν χωρίς αγώνα και θα αντιμετωπίσουν στον τελικό της Θεσσαλίας τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Οι αναμετρήσεις των τελικών της Θεσσαλίας έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την προσεχή Δευτέρα.

Συγκεκριμένα οι τελικοί ποδοσφαίρου κοριτσιών -αγοριών θα γίνουν αντίστοιχα στις 10πμ και 12 το μεσημέρι.

Ο τελικός Χάντμπολ θα γίνει στο κλειστό της Καρδίτσας στις 10πμ και ο τελικός βόλεϊ αγοριών στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό.

Δ.Φ.