Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών τη Δευτέρα στην Καρδίτσα

Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα οι Καρδιτσιώτες αστυνομικοί μπροστά στις τοπικές Αστυνομικές Διευθύνσεις τους, μετά το τελευταίο περιστατικό οπαδικής βίας, στο πλαίσιο πανελλαδικής διαμαρτυρίας όλων των Αστυνομικών Ενώσεων της χώρας.

Συγκεκριμένα, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα λάβει χώρα στις 12 η ώρα το μεσημέρι, τη Δευτέρα. Όπως σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας ανταποκρίνεται στην πανελλαδική διαμαρτυρία των αστυνομικών, ενώ η συμμετοχή όλων κρίνεται επιβεβλημένη και αφορά το σοβαρότατο πρόσφατο τραυματισμό αστυνομικού που κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από την οπαδική βία.

Από τη μεριά της, η Π.Ο.ΑΣ.Υ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε τις προσευχές μας για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του συναδέλφου μας, αποστέλλοντας ταυτόχρονα ένα βροντερό μήνυμα προς τους κατέχοντες την εξουσία, ότι τα πράγματα στον Ελληνικό αθλητισμό είναι οριακά και δεν θα ανεχθούμε άλλα θύματα στο όνομα ιδιωτικών συμφερόντων και δημοσίων σχέσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Τα γεγονότα απαιτούν σκληρά μέτρα και η απάντηση όλων μας στην ατολμία θα πρέπει να είναι και θα είναι το ΩΣ ΕΔΩ!», κατέληξε η Π.Ο.ΑΣ.Υ.