Η διαφαινόμενη άνοδος της ανδρικής ομάδας στη Basket League, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα για τον αθλητισμό της περιοχής μας και τον Α.Σ.Καρδίτσας.Η πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία που βρίσκεται προ των πυλών, δημιουργεί ταυτόχρονα νέα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, που θα πρέπει να διαμορφωθεί σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα.

Η ίδρυση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου που θα απαιτηθεί, αλλά και η οργάνωση της ομάδας σε νέα βάση ώστε να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις, είναι οι πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης, που όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, θέλει να οδηγήσει τον ΑΣΚ στη νέα εποχή με προγραμματισμό και σχέδιο. Ένα τέτοιο άλμα, όπως είναι η πρώτη συμμετοχή συλλόγου του νομού μας στην πρώτη κατηγορία του επαγγελματικού αθλητισμού, απαιτεί σωστές βάσεις, διάφανες διαδικασίες και κυρίως, ολοκληρωμένο σχέδιο.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, η διοίκηση του ΑΣΚ επεξεργάζεται ένα σχέδιο μετάβασης στον επαγγελματισμό, ώστε εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, με ταχύτητα αλλά και με οργάνωση, να γίνουν όλες οι απαραίτητες ετοιμασίες για τον ΑΣΚ της νέας εποχής.

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα και το φθινόπωρο του 2022, ο Α.Σ.Καρδίτσας θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμος, μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του.
Στα πλαίσια του προγραμματισμού για την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Κιέριον», η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας καλεί τους επιχειρηματίες, τους φορείς και τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, στην παρουσίαση του σχεδίου για το μεγάλο βήμα που έχει μπροστά του ο σύλλογος της πόλης μας.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να ενημερωθούν όσοι τα προηγούμενα χρόνια έχουν υποστηρίξει και συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας, για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους όλη η πόλη, η κοινωνία και η τοπική οικονομία, μπορούν να ωφεληθούν από μια επιτυχία, που σε συλλογικό επίπεδο, όμοιά της δεν έχει ζήσει ο αθλητισμός της Καρδίτσας.

Παρούσα στη συνάντηση, η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά παρών και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πάντοτε και σε κάθε κάλεσμα δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία και την προσωπικότητά του.

H ΦΩΤΟ από παλαιότερη ανοιχτή συγκέντρωση του ΑΣ Καρδίτσας.