Αύριο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το συμβούλιο της super league 2 όπου αναμένεται να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Για την ώρα γνωρίζουμε ότι η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με την προσθήκη των Ηρακλή Λάρισας, Ηλιούπολης και Ρούφ που πρέπει να μετατραπούν σε ΠΑΕ, ουδείς εγγυάται με σιγουριά ότι όντως θα έχουμε πρεμιέρα τη συγκεκριμένη ημερομηνία ή θα πάμε μια εβδομάδα πιο πίσω!

Θυμίζουμε ότι πέρσι το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου, άρα μένει να μάθουμε αν θα… σπάσει φέτος το ρεκόρ της πιο καθυστερημένης έναρξης όλων των εποχών!

ΑΦΑΝΤΗ Η ΕΡΤ

Στο μεταξύ όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα mikriliga στη διοργανώτρια επικρατεί εκνευρισμός για τη στάση του κρατικού καναλιού σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τόσο για την μη καταβολή χρημάτων στις ομάδες από την περσινή σεζόν, όσο και για την αδιαφορία που υπάρχει σχετικά με το νέο πρωτάθλημα.

Και αυτό το ζήτημα θα συζητηθεί στο αυριανό συμβούλιο στο οποίο θα εκπροσωπηθεί και η Αναγέννηση πιθανότατα από τον πρόεδρό της Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Μπέζα.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια εντελώς απαξιωτική αντιμετώπιση του πρωταθλήματος και από την ΕΡΤ που έρχεται να συμπληρώσει τη γενικότερη που υπάρχει για μια διοργάνωση που είναι η δεύτερη επαγγελματική της χώρας μας.

Με τις ομάδες να έχουν κλείσει ένα πεντάμηνο δίχως αγωνιστική δράση και δίχως ένα ευρώ έσοδα!