Συνεχίζει στα ηνία του ΑΣΚ ο Νίκος Παπανικολόπουλος!

 Στα ηνία του ΑΣ Καρδίτσας θα συνεχίσει ο Νίκος Παπανικολόπουλος, κάτι που διαφαίνονταν από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Οι “κυανόλευκοι” το ανακοίνωσαν και επίσημα και ο Καλαματιανός κόουτς για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκεται επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ήλθε στην Καρδίτσα μεσούσης της πρώτης χρονιάς της παρουσίας του ΑΣΚ στη basket league όπου επιτεύχθηκε – με δραματικό τρόπο – η παραμονή.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ τονίζονται τα εξής:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την περίοδο 2024-25 με τον πρώτο προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο.

Ο 45χρονος προπονητής, ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο του 2023 στα μέσα της περιόδου 2022-23 και κατάφερε να την οδηγήσει στην ανατροπή, επιτυγχάνοντας μια οριακή και αγωνιώδη παραμονή στη Basket League. Την περασμένη χρονιά 2023-24, παρά τις μεγάλες δυσκολίες λόγω της πλημμύρας στο ξεκίνημα της σεζόν και τους επτά συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, η ομάδα έδειξε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο τόσο στο υπόλοιπο της regular season όσο και στα play out, φτάνοντας σε πολύ άνετη παραμονή στην κατηγορία, εξασφαλίζοντας έτσι και την παρουσία της ομάδας για τρίτη συνεχή περίοδο, στο υψηλότερο επίπεδο της Basket League.

Η επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Παπανικολόπουλο ήταν βασική προτεραιότητα για τη διοίκηση της ομάδας, η οποία εκτίμησε το έργο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η επίτευξη της συμφωνίας ανανέωσης σηματοδοτεί και την έναρξη της υλοποίησης του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη νέα, πολύ απαιτητική σεζόν της Basket League που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Ευχόμαστε στο Νίκο Παπανικολόπουλο υγεία και δύναμη και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των κοινών μας στόχων».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δήλωση έκανε και ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά την επίτευξη της συμφωνίας:

«Η απόφαση να συνεχίσουμε μαζί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ήταν πρόταση της διοίκησης αλλά και δική μου επιθυμία. Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και νιώθω ευτυχής που βρίσκομαι σε μια ομάδα που εκπέμπει υγεία και δυναμική, έχοντας σαν μεγάλο της πλεονέκτημα την καταπληκτική στήριξη από τον κόσμο και τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, ήδη ετοιμαζόμαστε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι και πιο δυνατοί, στο νέο και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Basket League».