Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στο ρόστερ του ΣΠΑΚ

Ανανεώσεων συνέχεια για τη γυναικεία ομάδα βόλει του ΣΠΑΚ που προχωρά βήμα βήμα στο ‘’χτίσιμο’’ του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δύο εμπειρότατες και αναντικατάστριες τη φετινή περίοδο αθλήτριες ανανέωσαν επίσης τη συνεργασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πρόκειται για τις Κωνσταντίνα Βουλγαράκη και Χριστιάνα Λάιου.
Η δυναμική Τρικαλινή Ακραία ήταν την περσινή περίοδο το βαρύ ‘’πυροβολικό’’ της Καρδιτσιώτικης ομάδας, με εκπληκτικό ποσοστό στα τελειώματα των φάσεων και εξαιρετικό σερβίς.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΣΠΑΚ ήθελαν και κράτησαν για μία ακόμη σεζόν στην ομάδα την αθλήτρια που αναμένεται και την προσεχή σεζόν να έχει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του ΣΠΑΚ για την υπέρβαση.
Για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο θα παραμείνει στην ομάδα της Καρδίτσας και η Χριστιάνα Λάιου.

Η έμπειρη Πασαδόρος με συμμετοχές και στην Α2 Βόλει Γυναικών αναμένεται και τη νέα σεζόν να είναι από τις βασικές μονάδες και πολύτιμο ‘’εργαλείο’’ στη διάθεση του Σάκη Αλεξίου και των συνεργατών του.

Το Δ.Σ. σε συνεργασία με το τιμ των προπονητών δημιουργεί για το νέο πρωτάθλημα ένα αγωνιστικό σύνολο πληρέστατο σε όλες τις θέσεις και με πολύ μεγάλο βάθος.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα η οποία στο επερχόμενο πρωτάθλημα θα είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Δ.Φ.