Για το Σιάτλ θ’ αναχωρήσει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις 3 Ιουλίου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας βάδην όπου θα συνεχίσουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ορεγκον.

Η συμπολίτισσα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διοργάνωση του Ομάν (στη ΦΩΤΟ με τις υπόλοιπες συναθλήτριές της και το ασημένιο μετάλλιο), βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι όπου και προετοιμάζεται με την υπόλοιπη ομάδα.
Αύριο Πέμπτη μάλιστα θα λάβουν μέρος στην ημερίδα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και θα έχουν την ευκαιρία για ένα καλό τεστ.

Ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος μίλησε για την προετοιμασία και για την αυριανή ημερίδα:

“Πάντα περίπου ένα μήνα πριν από το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς κάνουμε ένα δυνατό τεστ στα 5.000 μ., που για μας είναι ένας σημαντικός δείκτης για το πως θα είναι οι αθλήτριες στον αγώνα στόχο της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό που θα γίνει ένας αγώνας στο στάδιο του Καρπενησίου, σε ένα χώρο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλούς αθλητές για προετοιμασία”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ναπολέων Κεφαλόπουλος και συμπλήρωσε:

“Είμαστε ήδη τρεις εβδομάδες στο Καρπενήσι και θα μείνουμε μέχρι την επόμενη, όπου θα επιστρέψουμε, προκειμένου να αναχωρήσουμε για την προετοιμασία της Ομάδας στο Σιατλ”.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει μία κούρσα 5.000 μ. Ανδρών και μία στα 5.000 μ. Γυναικών και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κυρίως των μικρών παιδιών, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίες αθλήτριες του αγωνίσματος.